منطقه گردشگري باغرود باغرود در 12 کيلومتري شمال شهر نيشابور واقع گرديده و طبيعت چشم نواز آن به صورت کوه هاي مرتفع و دره اي زيبا و رودخانه هاي جاري ميان آن تعداد زيادي گردشگر را به سوي خود فرا مي خواند. باغات ميوه در مسير منتهي به باغرود و روستاهاي ييلاقي از قبيل رود، دربهشت، غار، برف ريز، فرخک و ...، از ديدني هاي طبيعت اين منطقه مي باشند.
مناظر طبيعي درود شهر ييلاقي درود در حدود 30 کيلومتري شمال شرق نيشابور واقع گرديده است. اين منطقه با توجه به استقرار در دامنه جنوبي رشته کوه هاي بينالود، داراي آب و هوايي معتدل با زمستان هاي سرد و مرطوب است. دسترسي به درود از دو مسير شامل چشمه خسرو در کيلومتر 35 جاده نيشابور به مشهد و ديگري از سمت قدمگاه است که با طي مسير 5 کيلومتر از کوهپايه ها و دره ها به شهر سرسبز درود مي رسيم. دره اي سرسبز و زيبا و رودخانه پر آب در فصل بهار محل رويش گياه ريواس بوده و کوه سماق زار درود پوشيده از درختچه هاي سماق طبيعي است..
گنبدهاي آجري مهرآباد (شهمير) اين بناهاي ارزشمند در فاصله تقريبي سه کيلومتري جنوب شهر نيشابور و در حاشيه جاده اصلي اين شهر به کاشمر قرار گرفته است. به طور کلي ساختار معماري بناي بزرگ تر در نماي بيروني هشت ضلعي و در فضاي داخلي چليپايي است. بناي بزرگ تر که مي توان آن را به عصر سلجوقي نسبت داد، در شمار آرامگاه هاي سردابه اي و بناي آرامگاهي کوچک تر داراي اجزاء و عناصر معماري دوره ايلخاني است.
مجموعه باغ و بقعه قدمگاه رضوي بقعه و مجموعه بناهاي قدمگاه رضوي در دامنه جنوبي کوههاي بينالود و در 23 کيلومتري شرق نيشابور واقع شده است. اسپريس يا قدمگاه نخستين منزل بعد از نيشابور در مسير شاهراه ابريشم، در گذشته به دليل کثرت تردد مسافران، زائران و بازرگانان از اهميت زيادي برخوردار بوده است. در سال 1021ق. شاه عباس امر به ايجاد خيابان و باغي دلگشا، حمام، کاروانسرا و آب انبار در آن داد.
سوغات و ره آورد سفر وجود با اهميت ترين پديده معدني منطقه يعني معدن فيروزه، انگيزه زيادي را براي خريد سنگ فيروزه خام، تراش خورده، انگشتر و آويز توسط گردشگران ايجاد مي نمايد. علاوه بر آن ظروف سفالي طرح قديم نيشابور، آلوي خرو، ريواس و فرآورده هاي آن از جمله شربت ريواس، انواع نقل و نبات و نان هاي سنتي بويژه " قلفي"، سبزيجات و خشکبار از مهم ترين سوغات و ره آورد سفر شهرستان محسوب مي شود.