سوغات و ره آورد سفر به لحاظ وجود تاکستان هاي بسيار و توليد انواع انگور و کشمش، از کاشمر به عنوان شربت خانه خراسان ياد شده و شهرت جهاني دارد. محصولات خشکبار، زعفران، زيره، انواع صيفي جات باغ هاي انار، بادام، گردو و ديگر محصولات زراعي و باغي از جمله سوغات کاشمر محسوب مي شود.
منطقه تحقيقاتي قوچ و ميش اوريال پيرعلياء اين محدوده طبيعي با وسعت 45 هکتار در فاصله 8 کيلومتري شهر کاشمر (ارتفاعات شمال شرق کاشمر) واقع گرديده و از سوي اداره حفاظت محيط زيست شهرستان کاشمر به منظور نگهداري، پرورش و زادآوري گونه قوچ و ميش وحشي اوريال و همچنين حفظ تنوع زيستي، فون و فلور منطقه و جلوگيري از انقراض گونه هاي حمايتي ايجاد شده است.
منطقه تنگل سنگ نسوه (شصت دره) اين منطقه مشرف به ارتفاعات 5 کيلومتري شمال شهر کاشمر واقع شده از ابتداي مسير امام زاده سيد مرتضي(ع) به سمت بخش کوهسرخ شروع و تا شهر ريوش ادامه دارد.
مدرسه علميه حاج سلطان العلماء از جمله مدارس علميه شهر کاشمر، بنايي است موسوم به مدرسه حاج سلطان العلماء که در ابتداي خيابان امام خميني(ره) اين شهر واقع گرديده و در سال 1330 هـ .ق ساخته شده است. اين بناي دو طبقه شامل دو ايوان شمالي و جنوبي و حجره هايي دو طبقه در چهار طرف و پيرامون صحن مرکزي است.
آرامگاه شهيد سيد حسن مدرس سيد حسن مدرس از سادات طباطبائي قمشه اصفهان و از رجال روحاني- سياسي دوره مشروطيت بود. وي در سال 1287 خورشيدي در يکي از روستاهاي اردستان به دنيا آمد و در سال 1328 به تهران مسافرت نمود و به دوره دوم مجلس شوراي ملي راه يافت. در سال 1307 به خواف و سپس به کاشمر تبعيد گرديد.