روستاي جعفرآباد اين روستا در 35 کيلومتري جنوب شهرستان خليل آباد و در جاده بجستان به بردسکن واقع شده و داراي بافت تاريخي ارزشمندي است و در ميان بخش مسکوني، خانه هاي تاريخي با طرح و نقشه معماري حياط مرکزي مکان هايي براي بازديد گردشگران فراهم آورده است
سوغات و ره آورد سفر خليل آباد با توجه به تنوع آب و هوايي زمينه خوبي را جهت كشت محصولاتي نظير انگور، زعفران، پسته، انار، گندم، جو پنبه، كلزا، زيره آبي و ديم و محصولات جاليزي فراهم نموده است. خليل آباد که به ديار تاکستان هاي سرسبز معروف است يکي از قطب هاي مهم توليد انگور در کشور مي باشد.
تفرج گاه خارزنج در اين منطقه بسيار زيبا که در فاصله 4 كيلومتري شمال شهر خليل آباد واقع است، پراكنش درختان غير مثمر و سايه گستر فراواني ديده مي شود كه وجود جويبارهاي كنار درختان، به طراوت اين تفرجگاه افزوده است.
مسجد جامع خليل آباد مسجدجامع شهر خليل آباد در خيابان امام خميني(ره) واقع گرديده است. پيش از اين بناي مسجدي کهن موسوم به ميان خيابان در اين مکان وجود داشته که بناي فعلي با الگوبرداري از مسجد جامع کاشمر در سال 1308 ق. با طرح يک ايواني و شبستان هاي طرفين ساخته شده و شبستان شرقي آن در سال 1313 ق. تکميل شده است.
آبگرم معدني خليل آباد يکي از مهم ترين جاذبه هاي ژئوتوريستي منطقه، آبگرم خليل آباد است كه چشمه هاي جوشان آبگرم معدني آن در ارتفاعات شمال شهر، در دل سياه کوه و نقطه آغازين رودخانه دائمي خارزنج قرار دارد و محلي که به آن « گِرمو » مي گويند. با توجه به خواص درماني التيام بخش آب، اين چشمه ها همواره مقصد تعداد زيادي از گردشگران و علاقه مندان به طبيعت است.